Asigurare auto CASCO

Deja ați asigurat automobilul, însă în calitate de conducăor aveți nevoie de o protecție de asigurare suplimentară în timpul călătoriei. O asemenea protecție Vă garantează polița de asigurare de accidente a conducătorilor auto de la BAR ,,AXA BROKER’’SRL.

Ce se consideră un accident?

Cauzarea daunelor sănătății și vieții conducătorului (traumă, leziune corporale, deces). În rezultatul accidentului rutier în timpul deplăsării sau parcării lui (coliziunii a două sau mai multe autovehicule, ciocnirii autovehiculului cu alte abstacole, răsturnarării, derapării, căderii lui, loviturii de pietre, căderii obiectelor sau autoincendiere). Incendiu – cu condiţia cazul va fi înregistrat la serviciul de pompieri (în orice caz chemaţi pompierii la faţa locului de incendiu, chiar de aţi reuşit sa stingeţi focul cu forţe proprii). Calamităţilor naturale (lovitură de fulger, ploi torenţiale, grindină, inundaţie, furtună, cutremur de pămînt, alunecări de teren, etc.)

Ce reprezintă o polița de asigurare CASCO?

Polita de asigurare CASCO este o asigurare facultative care se incheie pentru autovehiculele ce au fost supuse inmatricularii si acopera pagubele produse autovehiculului in urma unor avarii accidentale, fenomene natural, vandalism, conform conditiilor de asigurare agreate la momentul emiterii politei de asigurare.

Cum se calculează prima de asigurare

Sa (suma asigurată) x T% (tarif) = Pa (prima de asigurare)

Tariful (%) de asigurare «CASCO» oscilează în funcţie de mai mulţi factori, şi anume:

  • de vârsta autovehiculului;
  • de categoria autovehiculului, etc.
  • de teritoriul de acoperire;
  • de numărul şi stagiul persoanelor admise spre conducere;
  • profilul utilizării;
  • termenul de asigurare;
  • iar, dacă sunteţi deja clientul societăţii de asigurări atunci se va duce cont de „istoricul” dvs., astfel în dependenţă de numărul şi caracterul despăgubirilor prima de asigurare poate creşte sau scădea în cazul lipsei lor.