Asigurare de accidente pentru studenți

Oare întradevăr au nevoie studenții să fie asigurați de accidente? De ce nu?!

Accidentele se pot întâmpla oricui, inclusiv ție. Iar de cele mai multe ori acestea te găsesc nepregătit financiar. Sunt o mulțime de motive pentru a fi asigurat de accidente, dar aș dori să evidențiez vreo cîteva mai relevante.

Înainte de a începe am o remarcă, chiar și dacă nu gasiți convingător vreun motiv din cele enumerate, nu rezultă că nu trebuie să vă asigurați!

Un motiv este NUNTA MARE!!!

Conform datelor din statistică aproximativ 45% dintre studenții din RM sunt căsătoriți ori logodiți, firesc este un noroc mare să îți găsești jumătatea la 20 de ani. De aici și pornesc o mulțime de responsabilități și obligațiuni care la rîndul lor implică cheltuieli financiare. În cazul dat asigurarea este un ajutor care poate fi resimțit în cel mai neașteptat moment. Mai des ori mai rar, mai tîrziu ori mai devreme, la fiecare se întîmplă accidentări ori traume de diferite tipuri, unele sunt nesemnificate pe cînd altele pot fi destul de serioase și pot implica o sumă impunătoare de bani, de banii pe care un STUDENT obișnuit cu greu le cîștigă!!!

Un alt motiv pornește de la o expresie destul de populară și mereu actuală “Tineri și neliniștiți”

Orice student, duce un mod de viață mega activ, uneori ba chiar și imposibil de imaginat. Mulți dintre ei pe lîngă la rutina universitară care implică sesiuni,proiecte,concrsuri,etc. trebuie să își mai bată capul și de unde să mai cîștige un ban pentru a suporta toate cheltuielile pe care le are. Deseori un accident nicidecum nu poate fi prevenit și poate distruge bugetul planificat, consecințele mai că mereu nu sunt pe măsură tratate și vindecate cum ne dictează medicina.

Cu siguranță putem face o concluzie că asigurarea de accidente poate fi un refugiu vital fiecărui student, student responsabil pentru ce are el mai scump, SĂNĂTATEA!!