Skip to main content

Carieră

Fii parte a echipei BAR,,AXA BROKER’’S.R.L.

Ne bucurăm ca sunteți interesati de a face carieră în cadrul companiei BAR,,AXA BROKER’’SRL. Persoanele entuziasmate, dedicate și dornice să contribuie la dezvoltarea si succesul companiei sunt mereu binevenite să se alăture echipei noastre.

Alăturați-vă nouă, trimiteți-ne CV-ul DVS la urmatoarea adresă electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Date juridice și informații generale despre BAR,,AXA BROKER’’S.R.L
Denumirea intermediarului in asigurări: BAR,,AXA BROKER’’SRL
Adresa juridică: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Maria Cebotari 11,of 9.
IDNO: 1010600033930
Licența: seria CNPF nr. 000866
Director Comercial: BLANARI DUMITRU
Site oficial: www.asigurari-online.md
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: +373 22 859 886


Grafic de lucru

  • Luni – Vineri

    08:30 – 17:30

  • Sâmbătă - Duminică

    Zile libere

  • Livrare de produse de asigurare la domiciliu/oficiu.

Contacte


BAR ,,AXA BROKER’’ SRL este o companie specializată în consultanță privind prestarea serviciilor de asigurări și intermedierea unei game largi de produse de asigurări pentru persoane fizice și juridice. Compania este autorizată de CNPF, în baza Licenței, Seria CNPF NR.000866. De 12 ani pe piața de asigurări, cu peste 45.000 clienți deserviți, deținem o experiență și expertiză vastă în reprezentarea clienților noștri, pentru care negociem cele mai bune soluții de asigurare. Relațiile puternice de parteneriat cu cei mai importanți asigurători din piața locală, ne permite să furnizăm clienților noștri servicii profesioniste de consultanță în asigurări și produse de asigurare, la cele mai avantajoase prețuri. Printre serviciile care le prestăm se numără: asigurare medicală, Carte Verde, asigurare de răspundere civilă, asigurare profesională, asigurare RCA, asigurare CASCO și multe alte produse de asigurare. AXA BROKER SRL- Un partener de încredere lângă tine mereu!

© 2024 Axa Broker