Skip to main content

Asigurare benevolă de sănătate a cetățenilor care pleacă peste hotare

ASIGURAREA BENEVOLĂ DE SĂNĂTATE A CETĂŢENILOR CARE PLEACĂ TEMPORAR ÎN STRĂINĂTATE

Asigurarea benevolă de sănătate pentru cetățenii care pleacă temporar în străinătate este o formă de asigurare medicală opțională, prin care persoanele asigurate beneficiază de acoperire în cazul unor probleme de sănătate sau accidente survenite în timpul șederii lor în afara țării de origine.

Această asigurare poate fi achiziționată de către cetățenii care călătoresc în străinătate în scopuri temporare, cum ar fi pentru turism, afaceri, studii sau alte activități similare. Iată câteva aspecte importante legate de asigurarea benevolă de sănătate pentru călătorii în străinătate:

Este important să verificați cu atenție condițiile și acoperirile incluse în asigurarea benevolă de sănătate pentru călătorii în străinătate, astfel încât să fiți bine protejat în cazul unor evenimente neprevăzute care pot afecta sănătatea dumneavoastră în timpul călătoriei.Asigurarea benevolă de sănătate a cetățenilor care pleacă temporar în străinătate nu este doar una obligatorie pentru obținerea vizelor la consulatele din RM, dar și una necesară. Veţi obţine protecţie împotriva multor riscuri și siguranța că nu vor apărea cheltuieli neprevăzute în legătură cu serviciile medicale și medicamentele necesare.


Grafic de lucru

  • Luni – Vineri

    08:30 – 17:30

  • Sâmbătă - Duminică

    Zile libere

  • Livrare de produse de asigurare la domiciliu/oficiu.

Contacte


BAR ,,AXA BROKER’’ SRL este o companie specializată în consultanță privind prestarea serviciilor de asigurări și intermedierea unei game largi de produse de asigurări pentru persoane fizice și juridice. Compania este autorizată de CNPF, în baza Licenței, Seria CNPF NR.000866. De 12 ani pe piața de asigurări, cu peste 45.000 clienți deserviți, deținem o experiență și expertiză vastă în reprezentarea clienților noștri, pentru care negociem cele mai bune soluții de asigurare. Relațiile puternice de parteneriat cu cei mai importanți asigurători din piața locală, ne permite să furnizăm clienților noștri servicii profesioniste de consultanță în asigurări și produse de asigurare, la cele mai avantajoase prețuri. Printre serviciile care le prestăm se numără: asigurare medicală, Carte Verde, asigurare de răspundere civilă, asigurare profesională, asigurare RCA, asigurare CASCO și multe alte produse de asigurare. AXA BROKER SRL- Un partener de încredere lângă tine mereu!

© 2024 Axa Broker