Skip to main content

Auto Casco persoane fizice

Asigurare auto CASCO

Asigurarea CASCO (Comprehensive Auto Insurance) este un tip de asigurare auto care oferă acoperire pentru daunele produse vehiculului asigurat în diverse situații, cum ar fi accidente rutiere, furt, vandalism, calamități naturale (cum ar fi grindină sau inundații), incendii și alte evenimente similare. Este important de menționat că asigurarea CASCO este opțională și este diferită de asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA), care acoperă daunele produse altor persoane sau proprietăți în cazul unui accident de mașină.

Asigurarea CASCO poate fi personalizată în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proprietar de vehicul. Printre elementele pe care le poate acoperi o poliță CASCO se numără:

1. **Daunele fizice:** Repararea sau înlocuirea vehiculului în urma unui accident sau a unui alt eveniment care cauzează daune fizice.

2. **Furtul și vandalismul:** Acoperirea daunelor cauzate de furtul sau vandalismul vehiculului.

3. **Catastrofe naturale:** Acoperirea daunelor produse de calamități naturale precum inundații, cutremure, grindină etc.

4. **Incendii:** Acoperirea daunelor provocate de incendii.

5. **Alte evenimente:** Unele polițe CASCO pot acoperi și alte evenimente specifice, cum ar fi avarii tehnice, accidente provocate de animale sau alunecări de teren.

Este important să consultați cu atenție condițiile și acoperirile specifice incluse în polița CASCO pentru a vă asigura că veți beneficia de protecția dorită în cazul unor evenimente neprevăzute legate de vehiculul dumneavoastră.

Cum se calculează prima de asigurare

Sa (suma asigurată) x T% (tarif) = Pa (prima de asigurare)

Tariful (%) de asigurare «CASCO» oscilează în funcţie de mai mulţi factori, şi anume:

 • de vârsta autovehiculului;
 • de categoria autovehiculului, etc.
 • de teritoriul de acoperire;
 • de numărul şi stagiul persoanelor admise spre conducere;
 • profilul utilizării;
 • termenul de asigurare;
 • iar, dacă sunteţi deja clientul societăţii de asigurări atunci se va duce cont de „istoricul” dvs., astfel în dependenţă de numărul şi caracterul despăgubirilor prima de asigurare poate creşte sau scădea în cazul lipsei lor.

Grafic de lucru

 • Luni – Vineri

  08:30 – 17:30

 • Sâmbătă - Duminică

  Zile libere

 • Livrare de produse de asigurare la domiciliu/oficiu.

Contacte


BAR ,,AXA BROKER’’ SRL este o companie specializată în consultanță privind prestarea serviciilor de asigurări și intermedierea unei game largi de produse de asigurări pentru persoane fizice și juridice. Compania este autorizată de CNPF, în baza Licenței, Seria CNPF NR.000866. De 12 ani pe piața de asigurări, cu peste 45.000 clienți deserviți, deținem o experiență și expertiză vastă în reprezentarea clienților noștri, pentru care negociem cele mai bune soluții de asigurare. Relațiile puternice de parteneriat cu cei mai importanți asigurători din piața locală, ne permite să furnizăm clienților noștri servicii profesioniste de consultanță în asigurări și produse de asigurare, la cele mai avantajoase prețuri. Printre serviciile care le prestăm se numără: asigurare medicală, Carte Verde, asigurare de răspundere civilă, asigurare profesională, asigurare RCA, asigurare CASCO și multe alte produse de asigurare. AXA BROKER SRL- Un partener de încredere lângă tine mereu!

© 2024 Axa Broker