Skip to main content

Auto Casco

1. Informaţia de întroducere.
După cum ştiţi, masina – nu este un lux, ci un mijloc de transport. Accident rutier, furt, o fisură în parbriz, farurile sparte … – aceasta nu este o listă exhaustivă de situaţii şi probleme, care, din păcate, se pot întâmpla cu automobilul Dvs. pe drum sau pe un lot de parcare. Pentru a evita acest lucru nu este întotdeauna posibil, dar a prevedea o compensare în cazul apariţiei lor, este şi posibil, şi rezonabil…

În ziua de azi la fiecare pas noi putem nimeri în situaţii neplăcute, după apariţia cărora noi nu vom fi în stare sa întoarcem situaţia in favoarea noastră. Pentru astfel de situaţii şi există sigurarea CASCO.

2. Descrierea produsului.
Asigurarea CASCO – este un tip separat de asigurare de tot felul de deteriorări a autovehiculelor (furtul automobilului, deteriorare parţială, distrugere totală).

  • Dvs. puteţi să asiguraţi toate tipurile de mijloace de transport aflate în expluatare: autocamioane şi vehicule speciale, camioane si autobuze, autocare, autoturisme şi remorci, tractoare si tehnica specială. De asemenea, concomitent cu asigurarea contra Daunei sau Furtului maşinei, DVS. puteţi sa asiguraţi echipament instalat suplimentar (în afara completaţiei de bază): radio, sisteme de mavigare prin calculator, etc.

    Diferenţă principală între asigurare CASCO şi AORC este că, în primul caz se asigură anume mijlocul de transport dar nu şi răspunderea civilă. În prezent, asigurarea CASCO oferă două tipuri de riscuri: Daune şi Furt. Cand masina este asigurată numai de la un risc, o astfel de asigurare este numită „CASCO parţială”, şi dacă este asigurată de ambele riscuri – „CASCO deplin”.


Grafic de lucru

  • Luni – Vineri

    08:30 – 17:30

  • Sâmbătă - Duminică

    Zile libere

  • Livrare de produse de asigurare la domiciliu/oficiu.

Contacte


BAR ,,AXA BROKER’’ SRL este o companie specializată în consultanță privind prestarea serviciilor de asigurări și intermedierea unei game largi de produse de asigurări pentru persoane fizice și juridice. Compania este autorizată de CNPF, în baza Licenței, Seria CNPF NR.000866. De 12 ani pe piața de asigurări, cu peste 45.000 clienți deserviți, deținem o experiență și expertiză vastă în reprezentarea clienților noștri, pentru care negociem cele mai bune soluții de asigurare. Relațiile puternice de parteneriat cu cei mai importanți asigurători din piața locală, ne permite să furnizăm clienților noștri servicii profesioniste de consultanță în asigurări și produse de asigurare, la cele mai avantajoase prețuri. Printre serviciile care le prestăm se numără: asigurare medicală, Carte Verde, asigurare de răspundere civilă, asigurare profesională, asigurare RCA, asigurare CASCO și multe alte produse de asigurare. AXA BROKER SRL- Un partener de încredere lângă tine mereu!

© 2024 Axa Broker